Your local office
We are looking for the closest office..

Analist M&A

Type: Startersfunctie
Location: Amsterdam
Start: Februari 2019

Get in contact

Raoul Duysens
Partner, Managing Director

Een flitsende start van je carrière?

Op zoek naar een functie als M&A analist bij een dynamische onafhankelijke Corporate Finance boutique dichtbij de hoofdstad waarbij je gewaardeerd wordt voor je persoonlijkheid, kennis en expertise? Lees dan verder!

Jouw nieuwe functie als M&A analist

Bij Corporate Finance International (CFI) ben je geen schakeltje in een groter geheel, vanaf dag één ga je ondernemen en leren. Je bent direct volwaardig betrokken bij projecten, waarbij je samenwerkt met de projectleiders en de partners.

Je werkzaamheden als M&A analist bestaan o.a. uit het uitvoeren van marktanalyses, het opstellen van verkoop- en financieringsmemoranda en van waardebepalingen en pitches. Je wordt actief in de volle breedte van het M&A/CF-advisory work voor de sectoren; zakelijke dienstverlening, flexmarkt, ICT of de (maak)industrie.

In alle communicatie met de bij projecten betrokken partijen is een actieve rol voor jou weggelegd. Je hebt direct contact met cliënten, banken, adviseurs en private equity partijen. Jouw financiële vaardigheden zijn essentieel en jouw gevoel voor commercialiteit en jouw oprechte interesse in ondernemers maakt het verschil.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Je hebt een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Dat jij voor M&A/CF kiest, dat was al snel duidelijk. Daarom deed je gedurende jouw studie al relevante M&A/CF werkervaring op. Het is voor jou een uitdaging om complexe strategische en operationele issues te adresseren. Je bent analytisch en cijfermatig sterk, pro actief, zeer scherp en accuraat, resultaatgericht en authentiek. Je bent communicatief en sociaal sterk en je voelt je op je gemak in corporate omgevingen. Natuurlijk werk je graag in een team en heb je een gezonde dosis humor. Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal is vereist, kennis van andere talen is een pre.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je gaat deel uitmaken van een informeel middelgroot kantoor waar inzet en expertise marktconform wordt beloond. Wij investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. We bieden een werkomgeving die inspeelt op het verhogen van de tevredenheid van onze medewerkers en waar teamspirit wordt gewaardeerd. Verder bieden we flexibiliteit en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een leaseauto (of een vervoersbudget) en een bonusregeling.

Over CFI

CFI is een middelgroot internationaal advieskantoor met een grote specialisatie in M&A-vraagstukken. Wij hebben een gevestigde naam op het gebied van Fusies & Overnames, Valuation & Modelling en Funding & Finance. Als onderdeel van een wereldwijd netwerk zijn wij in staat om (inter)nationale ondernemingen te adviseren en te begeleiden bij ieder type transactie.

Interesse?

Solliciteer direct door je CV, motivatiebrief, cijferlijst en eventuele beoordelingen te sturen naar recruitment@thecfigroup.com. Wil je meer weten over CFI of heb je vragen over deze vacature?
Bel dan +31 (0)88 20 60 330, we vertellen je graag alles over de functie  en over ons kantoor!