Your local office
We are looking for the closest office..

Consultant M&A

Type: Associate
Location: Amsterdam
Start: Februari 2019

Get in contact

Raoul Duysens
Partner, Managing Director

Aan de slag als M&A consultant bij CFI

Op zoek naar een functie als M&A consultant bij een dynamische onafhankelijke Corporate Finance boutique dichtbij de hoofdstad waarbij je gewaardeerd wordt voor je persoonlijkheid, kennis en expertise? Lees dan verder!

Jouw nieuwe functie als M&A consultant

Het interessante aan deze functie bij Corporate Finance International (CFI)  is dat je, veelal, zelfstandig de klant begeleidt met trajecten die door ondernemers en DGA’s als zeer intensief worden ervaren. Daarbij houd je rekening met de wensen en emoties van de klant en zorg je voor een zo duurzaam mogelijke transactie. In deze rol ben je zowel aan de voor- als achterkant van een transactie actief. Oog voor detail, relatiemanagement en een commerciële houding zijn structureel aanwezig in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Je hebt een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Je hebt drie tot zes jaar relevante  werkervaring het liefst binnen een transactieomgeving of je hebt ervaring als strategy consultant. Je bent in staat om complexe strategische en operationele issues te adresseren in een kort tijdsbestek. Je bent analytisch en cijfermatig sterk, pro actief, zeer scherp en accuraat, resultaatgericht en authentiek. Je bent een goede gesprekspartner, communicatief en sociaal sterk en voelt je op je gemak in grote corporate omgevingen. Natuurlijk werk je graag in een team en heb je een gezonde dosis humor. Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal is vereist, kennis van andere talen is een pre.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je gaat deel uitmaken van een informeel middelgroot kantoor waar inzet en expertise marktconform wordt beloond. Wij investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. We bieden een werkomgeving die inspeelt op het verhogen van de tevredenheid van onze medewerkers en waar teamspirit wordt gewaardeerd. Verder bieden we flexibiliteit en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een leaseauto (of een vervoersbudget) en een bonusregeling.

Over CFI

CFI is een middelgroot internationaal advieskantoor met een grote specialisatie in M&A-vraagstukken. Wij hebben een gevestigde naam op het gebied van Fusies & Overnames, Valuation & Modelling en Funding & Finance. Als onderdeel van een wereldwijd netwerk zijn wij in staat om (inter)nationale ondernemingen te adviseren en te begeleiden bij ieder type transactie.

Interesse?

Solliciteer direct door je CV, motivatiebrief, cijferlijst en eventuele beoordelingen te sturen naar recruitment@thecfigroup.com. Wil je meer weten over CFI of heb je vragen over deze vacature?
Bel dan +31 (0)88 20 60 330, we vertellen je graag alles over de functie  en over ons kantoor!