Your local office
We are looking for the closest office..

Stage in corporate finance / M&A (NL)

Type: Internship
Location: Amsterdam
Start: TBD

Get in contact

Raoul Duysens
Partner, Managing Director

Een opstap naar een flitsende start van je carrière in corporate finance / M&A?

Op zoek naar een stage in corporate finance / M&A bij een dynamische onafhankelijke Corporate Finance boutique dichtbij de hoofdstad waarbij je gewaardeerd wordt voor je persoonlijkheid, kennis en expertise? Lees dan verder!

Jouw nieuwe functie als M&A stagiair

Als M&A stagiair bij Corporate Finance International (CFI) draai je direct mee als volwaardig teamlid en word je betrokken bij alle aspecten van ons werk waarbij je samenwerkt met de projectleiders en de partners. Gedurende minimaal 4 maanden doe je ervaring op binnen het corporate finance/M&A werkgebied. Je werkzaamheden als M&A stagiair bestaan o.a. bestaan uit het maken van bedrijfsprofielen, het opstellen van modellen, het uitvoeren van markt- en bedrijfsanalyses, het assisteren bij het maken van content voor geselecteerde mediapartners als Computable, Management Team en Flexmarkt. Je wordt  betrokken bij lopende projecten en zit aan bij (klant)besprekingen.

Wat heb je nodig om in aanmerking te komen?

Je hebt aantoonbare affiniteit met de financiële sector, je zit in de afrondende (master)fase van je bedrijfseconomische studie (bijvoorbeeld economie, finance and investments, econometrie, bedrijfskunde) en kiest voor M&A. Je behaalt  bovengemiddelde resultaten en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je bent analytisch en cijfermatig sterk, pro actief, scherp, accuraat en resultaatgericht. Je bent communicatief en sociaal sterk en kijkt er naar uit in een corporate omgeving aan de slag te gaan. Natuurlijk werk je graag in een team en heb je een gezonde dosis humor.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je gaat deel uitmaken van een informeel middelgroot kantoor waar wordt geïnvesteerd in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. We bieden een werkomgeving die inspeelt op het verhogen van de tevredenheid van onze medewerkers en waar teamspirit wordt gewaardeerd. Verder bieden we een marktconforme stagevergoeding. Wanneer je niet in het bezit bent van een studenten ov-product, dan worden jouw reiskosten vergoed.

Over CFI

CFI is een middelgroot internationaal advieskantoor met een grote specialisatie in M&A-vraagstukken. Wij hebben een gevestigde naam op het gebied van Fusies & Overnames, Valuation & Modelling en Funding & Finance. Als onderdeel van een wereldwijd netwerk zijn wij in staat om (inter)nationale ondernemingen te adviseren en te begeleiden bij ieder type transactie.

Interesse?

Solliciteer direct door je CV, motivatiebrief, cijferlijst en eventuele beoordelingen te sturen naar recruitment@thecfigroup.com. Wil je meer weten over CFI of heb je vragen over deze vacature?
Bel dan +31 (0)88 20 60 330, we vertellen je graag alles over de functie  en over ons kantoor!